Jdi na obsah Jdi na menu
 

Novinky 2022

20.11.2022 se konalo v Ostravě 4. závěrečné kolo Českého halového poháru žákovských kategorií na 60m překážek. Náš sbor tentokrát jako jediná reprezentovala Eliška Nováková, která v kategorii mladších dívek zvítězila s časem 13,15 sec. První místo si Eliška suverénně udržela i v konečném celkovém pořadí poháru. Pěkná jsou i konečná umístění dalších našich zástupců. Adam Horálek skončil mezi mladšími chlapci sedmý a Daniel Hodek sedmnáctý, Denisa Hodková mezi staršími dívkami 25. Mezi staršími chlapci byl Michal Jindrák 37. a Jan Marek 52.


16.11.2022 byli na obecním úřadě oceněni naši sportovci, kteří letos reprezentovali naší obec a náš sbor na mistrovstvích České republiky. Z rukou starostky a místostarosty obdrželi dárkový poukaz na nákup sportovního vybavení. Akce byla spojena i s podvečerním posezením a občerstvením.


5. a 6.11.2022 se konalo v Praze 3. kolo Českého halového poháru žákovských kategorií na 60m překážek. Naše barvy opět skvěle reprezentovala především Eliška Nováková, která v kategorii mladších dívek zvítězila s úžasným časem 12,73 sec. První místo si Eliška neotřesitelně udržuje i v průběžném pořadí poháru. Výborná jsou i průběžná umístění dalších našich zástupců. Adam Horálek je mezi mladšími chlapci pátý, Denisa Hodková mezi staršími dívkami 18. Mezi staršími chlapci je Michal Jindrák 29. a Jan Marek 43.


15.10.2022 se konal každoroční Závod požárnické všestrannosti v Lukavci, naše účast byla opět velmi početná. Družstvo Plamínků skončilo na 5. místě. Dvě družstva mladších žáků 3. a 5. místo; dvě družstva starších žáků 1. a 6. místo; mezi středními dorostenkami byla Denisa Hodková 3.; mezi mladšími dorostenci skončil Tomáš Marek 1.; mezi středními dorostenci byl Jan Marek 1. a Jan Šulc 2.


9.10.2022 pořádal SDH Křešice tradiční Závod požárnické všestrannosti na Zahořanském kopci, kam vyrazila i početná skupina našich mladých hasičů. Dvě družstva mladších žáků obsadila 3. a 4. místo; dvě družstva starších žáků 1. a 6. místo. V dorosteneckých kategoriích jednotlivců skončila mezi středními dorostenkami Denisa Hodková na 1. místě, mezi staršími dorostenkami skončila Nikola Cinibulková na 2. místě, mezi mladšími dorostenci Tomáš Marek zvítězil, stejně jako Jan Marek mezi středními dorostenci.


25.9.2022 se konal v Brozanech Závod požárnické všestrannosti, kam vzhledem ke kolizi s jinými soutěžemi, vyrazila jen omezená skupina našich dětí. Dvě naše družstva starších žáků obsadila 2. a 5. místo, družstvo Plamínků skončilo druhé.


25.9.2022 proběhlo v Benešově Mistrovství ČR žákovských kategorií na 60 m překážekVědomice mají vicemistryni ČR. Podrobnosti najdete v sekci Mistrovství ČR 2022.


24.9.2022 proběhlo 5. závěrečné kolo Stimax Cupu 2022 v Chomutově, podrobnosti najdete v sekci Stimax Cup 2022.


3.9.2022 proběhlo 4. kolo Stimax Cupu 2022 v Děčíně, podrobnosti najdete v sekci Stimax Cup 2022.


26.-28.8.2022 proběhlo společné Mistrovsví ČR profesionálních a dobrovolných týmů v požárním sportu, kterého se zúčastnilo i naše družstvo žen, podrobnosti najdete v sekci Mistrovství ČR 2022.


2.7.2022 proběhlo Mistrovsví ČR týmů dorostenců, které přineslo radost i našim chlapcům, podrobnosti najdete v sekci Mistrovství ČR 2022.


1.7.2022 proběhlo Mistrovsví ČR týmů dorostenek s krásným a překvapivým výsledkem našich děvčat, podrobnosti najdete v sekci Mistrovství ČR 2022.


25.6.2022 proběhlo MČR Hry Plamen s naší účastí, která ovšem letos nebyla moc vydařená, podrobnosti najdete v sekci Mistrovství ČR 2022.


18.6.2022 proběhlo 3. kolo Stimax Cupu 2022 v Ústí nad Labem, podrobnosti najdete v sekci Stimax Cup 2022.


11.6.2022 se družstvo našich starších žáků zúčastnilo soutěže v požárních útocích. Soutěž byla pořádána SDH Srbice a naši starší skončili druzí za družstvem pořádajícího sboru.


5.6.2022 

Vítězství našeho družstva žen v krajském kole požárního sportu a postup na Mistrovství ČR

Soutěž proběhla stejně jako u dorosteneckých kategorií na Městském stadionu v Ústí nad Labem. Družstvo startovalo ve složení: Katka Malá, Štěpánka Pauzová, Daniela Vernerová, Nikola Kubizňáková, Lucie Abrtová, Anna Abrtová, Petra Tušínská, Katka Čvančarová. Teprve letos poskládané družstvo při svém premiérovém startu v této postupové soutěži si dokázalo těsným a velice cenným vítězstvím vybojovat postup na Mistrovství České republiky, které se bude konat 28. srpna v Pardubicích. Fotky ze závodů najdete zde


4.6.2022 

Vítězství našeho družstva dorostenců a družstva dorostenek v krajském kole požárního sportu a postup na Mistrovství ČR

Soutěž proběhla na Městském stadionu v Ústí nad Labem. Obě naše družstva s přehledem zvítězila, což je o o to cennější, že někteří členové jsou ještě věkem starší žáci a bojovali současně i za žákovský tým v Krupce. Družstvo dorostenek startovalo ve složení: Katka Malá, Nikola Cinibulková, Denisa Hodková, Lucie Abrtová, Anna Abrtová, Petra Tušínská, Katka Čvančarová a Nikola Kubizňáková,  družstvo dorostenců ve složení: Václav Dolejší, Zdeněk Sazeček, Jan Marek, Matěj Šámal, Jan Vlček, Dominik Petrlík, Daniel Pecháček, Daniel Urban. Naše dívčí družstvo tak dokázalo hned při svém prvním startu v této soutěži zvítězit a zajistit si postup mezi nejlepší české týmy, s kterými se utká první prázdninový víkend na Mistrovství ČR v Ústí nad Labem. Chlapecké družstvo dokázalo obhájit své vítězství z předchozích dvou ročníků krajských kol a završit tak svůj vítězný hatrick. Stejně jako dívky tak budou reprezentovat náš kraj na Mistrovství ČR v Ústí nad Labem a pokusí se navázat na své skvělé umístění z loňského roku. Skvělým výkonem v individuální soutěži dokázal navíc náš zástupce v kategorii mladších dorostenců Tomáš Marek obsadit druhé místo a jen těsně mu tak unikl postup na zmiňované MČR. Fotky ze závodů najdete zde


3.6.2022 

Vítězství našeho družstva starších žáků v krajském kole Hry Plamen a s tím spojený postup na Mistrovství ČR

Soutěž proběhla na stadionu v Krupce a naše družstvo starších žáků ve složení Denisa Hodková, Eliška Nováková, Melinda Javorčáková, Tomáš Marek, Jan Šulc, Daniel Hodek, Adam Horálek, Matěj Šámal, Michal Jindrák a Jan Marek dokázalo v konkurenci ostatních "okresních" vítězů Ústeckého kraje těsně obhájit vítězství z loňského roku a navázalo tak na vítěznou šňůru táhnoucí se již od roku 2018. Díky tomuto úspěchu budou mít opět možnost poměřit síly s nejlepšími týmy na Mistrovství ČR, které proběhne poslední červnový víkend v Hradci Králové. Fotky ze závodů najdete zde


28.5.2022 proběhlo v Hrobcích okresní kolo disciplín hasičského sportu dorostu a dospělých. Týmové dorostenecké kategorie děvčat (Katka Malá, Barbora Marková, Denisa Hodková, Lucie Abrtová, Anna Abrtová, Petra Tušínská, Katka Čvančarová) i chlapců (Václav Dolejší, Zdeněk Sazeček, Jan Marek, Matěj Šámal, Jan Vlček, Dominik Petrlík, Daniel Pecháček, Daniel Urban) ovládly naši borci, stejně jako kategorii žen (Katka Malá, Štěpánka Pauzová, Daniela Vernerová, Denisa Hodková, Lucie Abrtová, Anna Abrtová, Petra Tušínská, Katka Čvančarová). V mužské kategorii jsme své zástupce neměli. Mezi jednotlivci v kategorii mladších dorostenců byl vědomický Tomáš Marek první a Michal Jindrák druhý. Ostatní kategorie jednotlivců jsme neměli obsazeny, protože nebyl možný souběh účasti v týmové a individuální soutěži a týmové soutěže upřednostňujeme. Všichni vítězové postupují do krajského kola bojovat o postup na Mistrovství republiky. Fotky ze závodů najdete zde


21.5.2022 proběhlo v Polepech okresní kolo Hry Plamen, ve kterém naše družstva starších a mladších žáků zvítězila, družstvo Plamínků skončilo druhé. Pro družstvo starších žáků vítězství znamená postup do krajského kola a boj postup na Mistrovství ČR. Pro mladší kategorie není soutěž postupová. Fotky ze závodů najdete zde


14.5.2022 proběhlo 2. kolo Stimax Cupu 2022 v Mariánských Lázních, podrobnosti najdete v sekci Stimax Cup 2022.


7.5.2022 se naše družstva Plamínků, mladších a starších žáků zúčastnili okrskové soutěže ve štafetě 4 x 60 m a v požárním útoku v Bechlíně (Plamínci 1. místo, mladší žáci 2. místo, starší žáci 4. místo)


24.4.2022 proběhlo 1. kolo Stimax Cupu 2022 v Ústí nad Labem. Podrobnosti najdete v sekci Stimax Cup 2022.


23.4.2022 jsme uskutečnili sběr starého železa v obci, výtěžek přispěje na chod oddílu mladých hasičů. Děkujeme všem, kteří nám staré železo nechali...


9.4.2022 se náš oddíl mladých hasičů účastnil prvních ZPV, pořádaných SDH Klapý. Přímo na svazích malebného Házmburku si naše děti doběhly pro tato umístění: plamínci - 2. místomladší žáci A - 2. místo, mladší žáci B - 11. místo, starší žáci A - 1. místo, starší žáci B - 5. místo. Fotky ze závodů najdete zde


2.4.2022 úvodní kolo Českého halového poháru v Jablonci nad Nisou (dorost, 100 m) 


26.3.2022 druhé kolo Českého halového poháru v Ostravě (mladších a starších žáků, 60 m), na který od nás vyrazila vzhledem k složitější logistice pouze skupinka mladších dětí. V obrovské konkurenci se jim opět velmi dařilo. V kategorii mladších dívek skončila Eliška Nováková druhá, kategorii mladších chlapců doběhl Adam Horálek druhý a Daniel Hodek čtvrtý


12.3.2022 první letošní uskutečněná soutěž. úvodní kolo Českého halového poháru v Jablonci nad Nisou (mladších a starších žáků, 60 m) na němž se naší skupině mladých hasičů v obrovské konkurenci velmi dařilo. V kategorii mladších dívek se podařilo Elišce Novákové zvítězit, kategorii mladších chlapců skončil Daniel Hodek čtvrtý a Adam Horálek osmý. Mezi staršími chlapci byl Michal Jindrák čtvrtý a Jan Marek osmnáctý.


5.3.2022 oprava bariér a kladiny a příprava materiálu na novou sportovní sezónu


1.1.2022 Valná hromada SDH Vědomice se vzhledem epidemické situaci odkládá na příznivější období...


 

Zprávy z akcí předchozích let naleznete v záložce "Archiv"

 
 

Příspěvky

Novinky 2022

3. 2. 2023